Paikka: Keilaranta 5, 02150 Espoo (Keilaniemen metroasemalta kaksi minuuttia)

Hyvää alkanutta vuotta ja tervetuloa tutustumaan taloushallinnon ja HR-palveluita kasvuyrityksille tarjoavaan Greenstepiin. Yritys on erikoistunut talousohjauksen kehittämiseen, konsultointiin sekä arvopaperi- ja yrityskauppoihin.

Kasvuyrityksiin erikoistunut tilitoimisto on toiminut vuodesta 2010. Greenstep perustettiin, koska Suomesta puuttui kasvuyrityksiin erikoistunut palveluntarjoaja. Talousasioiden rinnalla esimiehiin kohdistuvat odotukset ovat moninaisia, eri tahoilta tulevia ja usein vaativia. Johtamisella ja esimiestyöskentelyllä on suora vaikutus henkilöstön innostumiseen, suoriutumiseen ja hyvinvointiin, joten esimiehellä tulee olla riittävä osaaminen, työkalut ja tuki tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Greenstepin hallituksen puheenjohtaja Tore Teir kertoo Greenstepin valloittavan kasvutarinan. HR-liiketoiminnasta vastaava johtaja Kati Tuovinen alustaa naisjohtajuudesta. Kuulemme myös YAMK Minna Jyrkiäisen tekemän Helsingin Akateemiset Naiset ry:n jäsentutkimuksen tulokset.

 

 

 

 

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa viihtymään, vaikuttamaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittautumiset 27.1.2019 mennessähelsinginakateemisetnaiset(at)gmail.com tai Satu Keiski-Toni puh. 040 505 1860.