Helsingin Akateemiset Naiset ry on käynnistänyt yhteistyön, jossa palvelumuotoilun keinoin kehitetään nykyistä toimintaa ja luodaan samalla uusia toimintamuotoja. Uutta toimintaa suunnitellaan ja kehitetään ideapajoissa, yhdessä innovoiden ja oppien. Ideapajatyöskentelyssä luodaan asiakasymmärrys käyttäen apuna The Value Proposition Canvas -menetelmää. Ideapajojen ohjaajina toimivat Miina Sillanpään Säätiön kehittämispäällikkö Helena Launiainen ja tutkimuspäällikkö Anne Rahikka.

Järjestämme kaksi samansisältöistä ideapajaa, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan kehittämiseen. Ensimmäinen ideapaja järjestetään esim. eläkkeellä oleville akateemisille naisille 4.3.2019 kello 12:30–15:00 ja toinen työelämässä mukana oleville 6.3.2019 kello 17:00–19:30. Ideapajat järjestetään asumispalvelukeskus Wilhelmiinassa Pikku Huopalahdessa (Taavetti Laitisen katu 4, 00300 Helsinki). Wilhelmiinaan pääsee keskustasta kätevästi esimerkiksi raitiovaunulla numero 10.

Ensimmäiseen ideapajaan 4.3. osallistuville tarjotaan lounas ja  6.3. ideapajassa tarjotaan kahvia, teetä ja pientä suolaista iltapalaa.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset erityisruokavaliotoiveet sähköpostitse: helsinginakateemisetnaiset@gmail.com  25.2.2019 mennessä. Ideapajoja koskevat tiedustelut Satu Keiski-Toni puh. 040 505 1860.

Hyvä yhdistyksen jäsen, Sinua tarvitaan kehittämisessä. Tule mukaan ideoimaan ja luomaan uutta toimintaa Helsingin akateemisille naisille!


Anne Rahikka, VTT, VTM (sosiaalityö)
Asiantuntija-alueina ovat digitaalinen vuorovaikutus, sosiaalinen hyvinvointi, asiakaslähtöisyys ja -osallisuus tulevaisuuteen suuntautuvassa palvelumuotoilussa sekä vaikuttavuuden arviointi.
Helena Launiainen, KM, (erikoistoimintaterapeutti)
Asiantuntija-alueina ovat kuntoutus ja sen tulevaisuuteen suuntautuva kehittäminen, palvelumuotoilun hyödyntäminen arvoa tuottavan asiakaskokemuksen luomisessa.

Lämpimästi tervetuloa!