22.10.2019 Otaniemessä

Tervetuloa Aalto-yliopistoon opastetulle kierrokselle tiistaina 22.10.2019 klo 17.00. Tapaaminen Väreen (Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) aulan vastaanotossa Otaniementie 14. Opastus alkaa klo 17.15.  Opastettu kierros kestää tunnin ja se järjestetään 20 hengelle.   

Ilmoittautumiset: helsinginakateemisetnaiset(at)gmail.com tai puh 040 505 1860/Satu Keiski-Toni.

Teemana on arkkitehtuuri ja kampuksen taide. Vierailemme Väreessä (ARTS, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) sekä Kauppakorkeakoulussa. Rakennukset ovat saman henkisiä, mutta kuitenkin eri näköisiä. Kummallakin korkeakoululla on omat taidekokoelmansa. Näemme myös ARTSin työpajoja, jotka ovat avoimessa tilassa tai lasiseinän takana. 

Saapuminen metrolla: 
Jää pois Aalto-yliopiston metroasemalla => ota uloskäynti A Otaniementie.
Kun olet noussut kahdet rullaportaat ylös, vasemmalla näet R-kioskin ja oikealla Espressohousen. Lähde vasemmalle kohti K-Supermarketia, jatka eteenpäin Alepan ja Apteekin ohi. Kun näet Aalto Shopin oikealla, jatka eteenpäin ja olet Väreen aulassa, missä tapaamme vastaanoton edessä. 

Saapuminen autolla:
Kauppakeskuksen lounaispuolella Biologinkujalla katutasossa on noin 70 asiakaspysäköintipaikkaa. Kun ajat pysäköintipaikoille Kehä I:lta (Keilaniemen tai Pohjois-Tapiolan suunnalta), käänny Tekniikantielle ja tämän jälkeen Tietotielle. Tietotieltä käänny oikealle kauppakeskuksen taakse juuri ennen Maarintien risteystä. Pysäköinti on ilmainen.

Väre, Aalto-yliopisto Kuva: Tuomas Uusheimo
Kauppakorkeakoulu, Aalto-yliopisto Kuva: Mika Huisman