Helsingin Auroras-verkosto etsii uusia vapaaehtoisia

Auroras-verkosto yhdistää koulutettuja naisia. Sen tavoitteena on rohkaista Suomessa asuvia ulkomaalaisia naisia käyttämään suomen kieltä ja kehittämään sitä ammattikäyttöön sekä tukea heidän verkostoitumistaan ja kotoutumistaan yhteiskuntaan. Olemme järjestäneet vuosittain 5-6 tapahtumaa (ks. lisätietoja toiminnasta: www.auroras.fi).

Nyt etsimme uusia vapaaehtoisia suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa kanssamme. Suunnittelutiimi kokoontuu n. kerran kuukaudessa. Uutena toimintamuotona harkitsemme keskusteluryhmiä, joissa 2-3 vetäjän johdolla käsitellään erilaisia työelämään liittyviä teemoja. Keskusteluryhmiin sitoudutaan 4-6 kk:n ajaksi ja ne kokoontuvat noin kerran kuussa. Suunnitelmissa on järjestää ryhmänvetäjille koulutus elokuussa ja valita ryhmiin suomen kielen taidon kehittämisestään kiinnostuneet osallistujat syyskuun alkuun mennessä.

Tule mukaan, jos sinua kiinnostaa toiminnan suunnittelu tai olisit valmis vetämään keskusteluryhmää! Ilmoittautuminen täältä: https://goo.gl/forms/ABkXwqbaj9HlMWPi1

Helsingin Auroras-verkosto