Hallitus

Hallituksen jäsenet, vastuualueet ja yhteystiedot               

Leea Paija, FM, puheenjohtaja 
Koulutuksen ja kehittämisen, laadun ja arvioinnin asiantuntija. Työkokemus edellä mainituissa tehtävissä julkisen ja kolmannen sektorin organisaatioissa. Tällä hetkellä asiantuntijakonsultointia yrittäjänä. Harrastuksiani ovat monipuolinen liikunta mm. vaelluksen ja joogan muodossa. Mottoni: ”Vierivä kivi ei sammaloidu”.

Terttu Utriainen, OT, varapuheenjohtaja
Emerita rikosoikeuden professori, eli peruskoulutukseltaan juristi ja eläkkeellä Lapin yliopistosta. Harrastuksena yhdistystoiminta, kaksi koiraa ja maisemanhoito Vantaalla ja Rovaniemellä.

Marja-Liisa Kaningan, FM, sihteeri
Filosofian maisteri, äiti ja HR-ammattilainen. Vapaa-aikanani olen intohimoinen triathlonisti ja vuorikiipeilijä aina valmiina uuteen haasteeseen. Minulle on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi, positiivinen ja ratkaisukeskeinen tapa toimia, ihmisten tasavertainen kohtelu ja monimuotoisuuden hyväksyminen. 

Elina Saikkonen, KTM, taloudenhoitaja
Kolmas vuosi mukana HANin hallituksessa, työskentelen Aalto-yliopistossa talouspalvelukeskuksen päällikkönä. Minulle tärkeää ovat tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Vapaa-aikani kuluu golfin, matkailun, sisustuksen ja jumppien parissa.

Jenni Labarthe, MA, viestintä ja markkinointi
Koulutukseltani olen antropologi ja terveystieteilijä, ja taustani on tutkimustyössä Kanadassa. Tällä hetkellä työskentelen suunnittelijana sosiaali- ja terveysalan järjestössä. Lähellä sydäntäni on monimuotoisuuden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen.

Laura Karppinen, MSc, viestintä ja markkinointi
Olen valmistunut Copenhagen Business Schoolin Organizational Innovation and Entrepreneurship –maisteriohjelmasta, ja työskentelen johtamisen ja innovaatiokulttuurin konsultointitoimistossa. Intohimon kohteitani ovat kiertotalous, luonto ja kestävä innovointi. Vapaa-ajallani liikun luonnossa, matkustelen ja luen.

Niina Kaartinen, ETM, FT, viestintä ja markkinointi
Väestötason ravitsemuskysymyksiin ja terveyteen perehtynyt ravitsemusasiantuntija. Elintarviketieteiden maisteri ja filosofian tohtori Helsingin yliopistosta. Terveyden kokonaisvaltainen edistäminen, kestävä kehitys, inhimillinen vuorovaikutus sekä yhteiskunnallisen keskustelun seuraaminen ovat lähellä sydäntäni. Mottoni: ”Jokaisella on oma polkunsa ja mahdollisuus vaikuttaa”.

Riikka Vacker, HTM, hallituksen jäsen
Asiantuntijuutta kunta- ja valtionhallinnosta, sivistyshallinnosta, kansallisesta koulutusjärjestelmästä sekä kolmannen sektorin järjestötoiminnasta. Kiinnostuksen kohteita vuorovaikutteinen kehittäminen, hyvän yhteiskunnan ja arjen yhdistelmä. Mottoni: ”Hyvä hetki on aina nyt”.

Helsingin Akateemiset Naiset ry:n Norko-Turjan rahasto:

Paula Kuusipalo-Määttä, BBA, asiamies
Yrittäjä, business coach ja intohimoinen innovaatiokulttuurin sekä yhteiskehittämisen puolestapuhuja. Viimeistelen tietojohtamisen ja johtajuuden KTM-opintoja LUT-yliopistossa. Erityisosaamisena valmennusmetodi, jossa käytettävä dialoginen taidekokemus syventää oppimista. Minulle tärkeää ovat tasavertainen koulutus, yhteisöllisyys ja kestävä kehitys.

Yhteystiedot:

Kaikille hallituksen jäsenille voit laittaa viestiä osoitteeseen helsinginakateemisetnaiset(a)gmail.com

Puheenjohtaja Leea Paija: paija.leea(a)gmail.com, Puh. 050 552 0791

Asiamies Paula Kuusipalo-Määttä: paula.kuusipalo-maatta(a)hotmail.fi, Puh. 040 862 1010