Hyvät Helsingin Akateemiset Naiset ry:n jäsenet!

Ennätyksellisen helteinen kesä taittuu hiljalleen syksyyn, vaikka lämpöä riittää edelleen. Vilkas toiminta- ja tapahtumasyksy on käynnistynyt.

Yhdistyksemme ensimmäinen tapahtuma – jäsenilta, joka oli valmisteltu erityisesti uusille jäsenille – toteutui elokuun lopulla. Tiedossa on monta mielenkiintoista ajankohtaista yhteiskunnallista tilaisuutta ja  kulttuuritapahtumaa tulevan syksyn aikana. Tutustuminen vasta-avattuun Amos Rex -taidemuseoon 28.9 on varmasti mieleenpainuva kokemus. Näkymiä tulevaisuuden työelämään ja sen akateemisesti koulutetuille naisille tarjoamiin mahdollisuuksiin ennakoimme 10.10. Työn murros -seminaarissa, jonka pääkaupunkiseudun yhdistykset järjestävät yhteistyössä osana SANL ry:n seminaarisarjaa. Palvelumuotoiluun eli palvelujen tuotekehitykseen perehdymme 18.10. Yhdistyksen vuosikokous on marraskuussa ja syyskauden päätteeksi laulamme kauneimpia joululauluja perinteiseen tapaan.

Yhdistyksemme jäseniä osallistuu naisjärjestöjen ja -verkostojen tilaisuuksiin mm. 19.9. Kansalaisinfon Minna Canth 1844-2018 – tasa-arvo tänään tilaisuuteen, 6.10. Suomen Akateemisten Naisten Liiton (SANL) vuosikokoukseen Raumalla, ja 19.11. Naisjärjestöjen keskusliiton (NJKL) vuosikokoukseen Aalto-yliopiston Espoon kampuksella. Vuosikokousta edeltää keskustelutilaisuus.

Tässä on joitakin tiedossa olevia tapahtumia ja uusia valmistellaan.  Yhdistyksen kotisivuilla ja facebook-sivuilla sekä sähköpostitse lähetetyissä jäsentiedotteissa niistä lisätietoa, kun aikataulut ja ohjelmat varmistuvat.

Luvassa on varmasti värikäs syksy, sillä ensi kevään moniin vaaleihin valmistautuminen aktivoi yhteiskunnallista keskustelua. Kannustan meitä kaikkia olemaan mukana keskusteluissa ja osallistumaan tulevaisuuden muotoiluun.

Kirpeän raikkaita syyspäiviä!

Leea Paija