HS: Prinsessa Noora etsii Suomesta osaamista

Helsingin Akateemisten Naisten jäsen, johtaja Katri Luukka, on mukana edistämässä Suomen koulutusvientiä. Hän esitteli syyskuun lopussa Metropolia Ammattikorkeakoulun toimintaa Bahrainin kuningashuoneen prinsessa Sheikha Noora Bint Khalifa Al Khalifalle, joka on perustamassa kotimaahansa uutta yliopistoa. Katri Luukka työskentelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa Terveys ja hoitaminen -tulosalueen johtajana ja Metropolian liiketoiminnan johtajana. Lue artikkeli.

Bahrainin kuningashuoneen prinsessa (kesk.) tutustumassa Metropolia-ammattikorkeakouluun.  Ammattikorkeakoulun toimintaa hänelle esittelivät Metropolian koulutusviennin asiantuntija Aija Ahokas (vas) ja johtaja Katri Luukka. Kuva: Sami Kero HS

Bahrainin kuningashuoneen prinsessa (kesk.) tutustumassa Metropolia-ammattikorkeakouluun. Ammattikorkeakoulun toimintaa hänelle esittelivät Metropolian koulutusviennin asiantuntija Aija Ahokas (vas) ja johtaja Katri Luukka. Kuva: Sami Kero HS