Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä Suomessa asuva nainen tai naiseksi itsensä kokeva, joka on Suomessa tai ulkomailla suorittanut korkeakoulututkinnon. Opiskelijajäseneksi voi liittyä, jos opiskelee suomalaisessa korkeakoulussa. Jäsenmaksu on 40€ / vuosi tai 10€ / vuosi opiskelijajäsenille.
Lisätietoja helsinginakateemisetnaiset@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

Lähettämällä liittymislomakkeen annan suostumukseni lisätiedoiksi merkittyjen tietojeni luovuttamiseen Helsingin Akateemiset Naiset ry:n jäsenrekisteriin ja Suomen Akateemisten Naisten Liiton ja sen paikallisyhdistysten jäsen- ja asiantuntijarekisteriin. Tietosuojaseloste, mikä käsittää Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen sekä 24 §:n mukaisen muun informaation, kuten tiedot rekisteröityjen oikeuksien käyttämisestä (tarkastusoikeus, virheen oikaisu, kielto-oikeus sekä menettelytavat niiden toteuttamiseksi), on paikallisyhdistyksen hallituksella.

Jäsenyyden hoitoon tarvittavat tiedot ovat vain paikallisyhdistyksen ja Liiton käytettävissä, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Tiedot säilytetään vain jäsenyyden ajan.

Voit lähettää jäsenhakemuksesi myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen: helsinginakateemisetnaiset@gmail.com.

Liity tästä