Tapahtumat siirretty toistaiseksi

Koronavirus mietityttää myös järjestökentällä ja vapaaehtoistoiminnassa. Sen vuoksi siirrämme maalis- ja huhtikuun jäsentapahtumat myöhempään ajankohtaan ja järjestämme kokoukset tarvittaessa etäyhteyksillä tai sähköpostitse.

Moni meistä tai läheisistämme kuuluu riskiryhmiin. Teemme omasta puolestamme parhaamme rajataksemme taudin leviämistä ja noudatamme suosituksia.

Eristäytymistä vastaan voimme taistella sosiaalisen median avulla. Yhdistyksellä on Facebook-sivut ja yksityinen keskustelulyhmä sekä twitterissä esiinnymme nimellä @HANnaiset. 

Myös Suomen Akateemisten Naisten Liitto (SANL) ylläpitää keskusteluryhmää, johon voivat liittyä kaikki Akateemisten Naisten jäsenet. Ryhmissä voit vaihtaa kokemuksia ja suunnitella toimintaa yli paikkakuntarajojen. https://akateemisetnaiset.fi  Tervetuloa mukaan!