Jäsenkirje elokuu 2020

Hyvä Helsingin Akateemiset Naiset ry:n jäsen! 

Toivottavasti olet pysynyt terveenä ja nauttinut kesästä, kerännyt voimia ja virkistynyt kevään koitoksista. Elämme elokuun puoliväliä ja yhdistyksemme syksyn tapahtumat käynnistyvät lähiviikkoina hieman aiemmista vuosista poikkeavilla toteutustavoilla. Ohessa ennakkotietoja tulevasta. 

Sienten satokausi on startannut ja vaikuttaa hyvin lupaavalta.
Nyt on oikea aika perehtyä perusruokasieniin

Tunne perusruokasienet ja niiden käyttö 12.9.
Uudenmaan Marttojen kotitalouden asiantuntija ja sieniasiantuntija Hanna Pikkaraisen luento perusruokasienten tunnistamisesta ja käytöstä 12.9. klo 10-11:00. Tilaisuus jatkuu klo 11:15-12:30 Metsä ja metsän antimet sukupolvikokemuksena -keskusteluna. Zoom-webinaarikeskustelu on avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan 10.9. mennessä helsinginakateemisetnaiset@gmail.com.
Naiset, työelämä ja tasa-arvo
Espoo-Kauniaisten, Helsingin ja Vantaan akateemisten naisten yhdistykset järjestävät syksyn aikana verkossa kuukausittain Naiset, työelämä ja tasa-arvo -keskustelutilaisuuksien sarjan. Keskustelutilaisuuksissa asiantuntijat ja tutkijat jakavat kanssamme tutkittua tietoa sekä uusia näkökulmia. Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia. 

Valmistamme parhaillaan viiden podcastin sarjaa keskustelutilaisuuksien teemoista. Näistä lisää niiden valmistuttua.

Samooja, heinäsirkka ja sipulinkuorija 13.10. 

Työ on muuttunut, siitä puhutaan kaikkialla. Mutta mitä ns. uusi työ oikeastaan tarkoittaa? Miten työ on muuttunut? Oiva-hankkeessa (ESR) tutkitaan uuden työn tunnuspiirteitä ja sitä, miten koulutuksessa voidaan ennakoida työurien uudenlaista logiikkaa. Tutustu OIVA-hankkeeseen https://www.oivaosaaminen.fi/

13.10. klo 17:15-18:45 keskustelua virittää Musiikin tohtori, työnohjaaja, valmentaja, Metropolian lehtori Leena Unkari-Virtanen. Hän analysoi OIVA-hankkeen tutkimusryhmässä uraloikkareiden narratiiveja.

Tervetuloa Zoom-webinaarikeskusteluun

Ilmoittaudu osallistumaan: helsinginakateemisenaiset@gmail.com.

Linkki ja ohjeet osallistumiseen jaetaan ilmoittautuneille viikkoa ennen tilaisuutta.


Yhdistyksen viestintäkanavat

Seuraathan yhdistyksen jäsentiedotteita, kotisivuja ja HANin Facebook-sivuja. Kerromme niissä tarkemmin tulevista tapahtumista. 

Kaikista tapahtumista voit aina kysyä lisää tai ehdottaa uusia osoitteessa helsinginakateemisenaiset@gmail.com.

Jäseneksi – jäsenmaksu 40 € per vuosi

Muistathan että voit kutsua ystäväsi, työ- tai opiskelukaverisi mukaan HANin toimintaan. Tapahtumista pääosa on avoimia ja ei-jäsenet voivat osallistua niihin. Yhdistyksen tuki esim. osallistumismaksuihin kohdistuu jäsenten pääsylippuihin tms. 

Luonnollisesti suosittelemme jäseneksi liittymistä, sillä 40 € jäsenmaksu vuodessa kattaa monipuoliset mahdollisuudet VIIHTYÄ – VERKOSTOITUA ja VAIKUTTAA.

Jäsenlomake ja ohjeet liittymiseen löydät yhdistyksen kotisivuilta.

Olethan lisäksi muistanut huolehtia vuoden 2020 jäsenmaksusi maksamisen. 

Tarvitsetko apua kotitöissä? Haluaisitko jonkun tueksi kauppaan tai terveyskeskukseen? Haluaisitko ulkoilla muttet oikein yksin selviydy? Tiesithän että sisaryhdistyksemme Vantaalla toteuttaa Tehdään yhdessä-hanketta, joka tarjoaa apua ikääntyville, sairaudesta tai tapaturmasta kuntoutuville ja kotiäideille sekä kotoutumista maahanmuuttajanaisille. 

Lisätietoa saa puhelimesta 050-5915487 / koordinaattori Zana Kerveshi ja sähköpostiosoitteesta tehdaanyhdessa1@gmail.com.


TERVETULOA OSALLISTUMAAN TILAISUUKSIIN JA KESKUSTELUIHIN VERKOSSA! Sinulla on mahdollisuus tuoda ajatuksesi yhdistyksemme kehittämiseen ja ideoita toimintaamme sinua kiinnostavaan, hyvinvointiasi lisäävään ja koulutettujen naisten asemaa vahvistavaan suuntaan! 

Kesää on vielä jäljellä, värikästä alkavaa syksyä!

Leea Paija, puheenjohtaja
     


Ajankohtaista liitossamme SANLissa