Työn merkityksellisyys -webinaari

Osana Naiset, työelämä ja tasa-arvo -keskustelutilaisuuksia järjestämme ti 8.12. klo 18-20 webinaarin, jonka teemana on työelämän merkityksellisyys ja arvoperustainen tapa toimia. Webinaarissa käydään läpi arvojen ja strategian näkyväksi tekemisen mahdollisuudet arjessa. Teemana on myös työn merkityksellisyyden nostaminen kaiken toiminnan keskiöön ja näiden avulla voimaantuminen ja omien voimavarojen löytäminen  Webinaari sopii työn haasteissa alati muuttuvassa toimintaympäristössä toimiville naisille. Kouluttajana on jäsenemme: Satu Pesola, Performance Coach (SCY), Kehittämispäällikkö eMBA, Erikoissairaanhoitaja, LCF Life Coach.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittaudu webinaariin 24.11. mennessä: helsinginakateemisetnaiset@gmail.com.

(Kuva: Jackie Ramirez, Pixabay)