Vahvuuspaja -keskusteluryhmä eläkeläisille

Mielen hyvinvointi on yhteinen asia ja kuuluu kaikille. Tule mukaan vahvistumaan yhdessä: Vahvuuspaja -keskusteluryhmä kokoontuu 30.3, 6.4, 13.4, 20.4, 27.4 klo 12:00-13:30

Maaliskuun lopussa käynnistyy toinen Pidetään huolta mielestä -hanke yhteistyössä Ikäinstituutin kanssa. Ryhmässä keskustellaan yhdessä mielen hyvinvoinnin keskeisistä teemoista, jaetaan kokemuksia ja kiteytetään arjen toimivia käytäntöjä. Voimaannuttavien ryhmäkeskustelujen myötä koostetaan uutta mielen hyvinvoinnin sanastoa sekä aihiota sanakirjaa varten. 

Ryhmä on suunnattu ensisijaisesti eläkkeellä oleville yhdistyksen jäsenille ja heidän läheisilleen. Ryhmässä on vielä on vielä muutama paikka vapaana. Keskusteluryhmät järjestetään verkkokeskusteluna ja ulkoilevana keskusteluna koronatilanteen salliessa. Ilmoittaudu mukaan tästä!
Ryhmään otetaan kahdeksan osallistujaa. Lisätietoa ryhmätoiminnasta antaa Stina Fågel, puhelin 040 703 0312, stina.fagel@ikainstituutti.fi.