Digitaalisuus, tuottavuus, luova tuho ja tasapaino

Osallistu maksuttomaan ja kaikille avoimeen Teams-webinaariin 6.9.2021 klo 18:00, jossa tutkimusprofessori Mika Maliranta Kilpailu- ja kuluttajavirastosta pohjustaa keskustelua. Webinaari on osa Pk-seudun akateemisten naisten yhdistyksien yhteistä Digitalisaatiolla tasa-arvoon -keskustelusarjaa. Ilmoittautumiset: ekan.naiset@gmail.com.

Aiheeseen voi perehtyä ennakkoon esim. Maliranta, M. (2017). Tieto- ja viestintäteknologia, tuottavuus ja ”luova tuho”. In M. Lehti, & M. Rossi (Eds.), Digitaalinen Suomi 2017 (pp. 493-506). Helsinki, Finland: Suomidigi.fi. Retrieved from https://suomidigi.fi/digitalisaatio/digitaalinen-suomi-2017/

Kiertotaloudella kestävään kehitykseen -webinaarisarja: 14.9., 12.10., 9.11. ja 14.12.
klo 18:00-19:30

Syyskauden Pääkaupunkiseudun Akateemisten Naisten järjestämän keskustelusarjan teema käsittelee kiertotalouden haltuunottoa. Laita  kalenterivaraukset valmiiksi jo syksylle! Keskustelutilaisuudet järjestetään Zoom-verkkotilaisuuksina.