Onko Suomi todella tasa-arvoinen maa?

Naisjärjestöt ovat tehneet työtä tasa-arvon edistämiseksi jo yli 100 vuotta. Naiset, työelämä ja tasa-arvo -teemaan liittyvässä podcast-sarjassa julkaisemme uuden podcastin, jossa tasa-arvon edistämisestä ja muista mielenkiintoisista aiheista keskustelemassa Helsingin kaupungin apulaispormestari Pia Pakarinen sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen palvelujohtaja ja suositun Ompeluseura -Facebook-ryhmän perustaja Maria Teikari. Haastattelijana Paula Kuusipalo-Määttä.

Suffrageteista 4. sukupolven feminismiin
Suomi tarvitsee tasa-arvoa edistääkseen yhteiskunnan menestymistä ja vakautta. Epätasa-arvo on edelleen laaja yhteiskunnallinen ongelma, jonka ratkaisemiseen tarvitaan naisia ja miehiä, meitä kaikkia. Myös yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa on hyvin tärkeää lisätä tasa-arvoa kasvattamalla naisten osuutta päätöksentekijöinä. Nyt on sen aika!

Naisjärjestöjen tehtävänä on tehdä näkymättömistä, rakenteissa piilevistä asenteista ja mielikuvista näkyviä ja sitä kautta muuttaa maailmaa tasa-arvoisemmaksi. 

Kuuntele podcastista Pia Pakarisen ja Maria Teikarin uratarinat ja ajatuksia tasa-arvosta. Kesto noin 50 minuuttia.