Kemianteollisuus esittää: "Kiertotalous, kestävä tulevaisuus ja strateginen osaaminen"

Tule vierailemaan Kemianteollisuuteen ja kuuntelemaan ”Kiertotalous, kestävä tulevaisuus ja strateginen osaaminen” -tapahtumaa 9.11 klo 17:00-18:30

Millaista osaamista tai strategista kyvykkyyttä tarvitsemme, jotta voisimme siirtyä kiertotalouteen? Kemianteollisuuden johtavat asiantuntijat Anni Siltanen ja Pia Vilenius johdattelevat keskusteluun kiertotaloudesta ja kestävästä tulevaisuudesta. 

Kemia mahdollistaa kiertotalouden ja kestävän tulevaisuuden, sillä se on läsnä jokaisessa prosessissa ja jokaisen ihmisen arjessa. Osaaminen on yksi liiketoiminnan peruskivistä, sillä jokaisen muutoksen ja toteutuneet tavoitteen takana on ihminen. Jotta voisimme saavuttaa teollisuudelle tärkeät hiilineutraalisuus- ja kiertotaloustavoitteet, tarvitsemme oikeanlaista osaamista, eli esimerkiksi insinöörejä, tutkijoita ja prosessityöntekijöitä. Näitä osaamisia sekä koko alalle oleellisia muita strategisia kyvykkyyksiä Kemianteollisuus ry selvitti maalikuussa 2021. Anni ja Pia jakavat selvityksen tuloksia ja keskustelevat siitä, millaista yhteistyötä he tekevät koulutuskentän kanssa, jotta pääsemme kaikille yhteiseen tavoitteeseen.

Tarjoamme iltakahvit/-teet ja pientä suolaista paikan päällä. 

Ilmoittaudu tästä tapahtumaan! Ole nopea, sillä vain ensimmäiset 20 ilmoittautunutta mahtuvat mukaan. Nähdään Eteläranta 10:ssä klo 17.00!