Tule tutustumaan kanssamme Outi Heiskasen myyttiseen maailmaan Ateneumiin!

Tule kahvittelemaan ja nauttimaan opastetusta kierroksesta Outi Heiskanen -näyttelystä Ateneumin taidemuseossa 21.10 klo 17:00 – 19:00 

Tervetuloa kanssamme tutustumaan akateemikko Outi Heiskaseen (s. 1937), yhteen maamme tunnetuimmista taiteilijoista. Heiskanen on virtuoosimainen taidegraafikko, mutta myös sääntöjä kyseenalaistava ja rajoja rikkova kokeilija. Hänet tunnetaan myös performanssitaiteen sekä maa- ja ympäristötaiteen edelläkävijänä.

Outi Heiskasen retrospektiivinen näyttely kokoaa yhteen hänen monipuolisen ja monialaisen taiteensa eri osa-alueet. Yli 300:n teoksen näyttely esittelee grafiikkaa, piirustuksia, maalauksia ja installaatioita sekä performanssien taltiointeja yli viidenkymmenen vuoden ajalta. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Aloitamme illan kahvittelu-/teehetkellä klo 17 Ateneum Bistrossa. Opastus alkaa klo 18, ja sen kesto on noin tunti. Opas tapaa ryhmämme sisäpihalla, museokaupan edessä (sisätiloissa museon pohjakerroksessa). Pääsylipun Ateneumiin jokainen jäsen maksaa itse. Normaalin lipun hinta 18€, ja alennetun pääsylipun hinta 16 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet). Museokorttiasiakkaiden ei tarvitse maksaa sisäänpääsymaksua. Pääsymaksut voi maksaa paikan päällä käteisellä ja kortilla. Tutustu näyttelyyn lisää täältä.