Juhlistamme Suomen Akateemisten Naisten Liiton 100-vuotisjuhlaa juhlaristeilyllä Helsinki-päivänä

Tervetuloa nostamaan malja akateemisille naisille ja kesälle kauniissa saaristomaisemissa! Helsinki-päivänä, kesäkuun 12. päivä, juhlimme ainutlaatuisesti merellä Suomen Akateemisten Naisten Liiton 100-vuotisjuhlavuotta. Neljätuntinen juhlaristeily vie meidät läpi Helsingin tunnelmallisten saariston ja tunnetuimpien nähtävyyksien. Risteilyn lähtö on klo 14:00 Helsingin Kauppatorin Linnanlaiturilta, Presidentinlinnaa vastapäätä. Takaisin kuivalle maalle palaamme klo 18:00. 

Risteilyohjelma:

 • 13:30 Tapaaminen Kauppatorilla Sunlinesin lähtölaiturilla (Linnanlaituri (laituri 19), Presidentinlinnaa vastapäätä)
 • Klo 14.00 Laivan lähtö​
 • Tervetuliaismalja ja puhe
 • Puheenvuoro Helsingin Akateemisten Naisten historiasta sekä nykyisestä ja tulevasta toiminnasta 
 • Musiikkia ja tietovisa
 • Illallinen (Buffetkattaus)
 • Klo 18:00 Laiva saapuu satamaan​

Menu (laktoositon, gluteeniton):

 • Chicken Caesar keittiömme krutongeilla (L,G)
 • Yrttijuusto-melonisalaattia ja mango-chilivinaigretti (L,G)
 • Ras El Hanout -lihapyörykät ja minttu-jugurttikastike (L,G)
 • Patatas Bravas -kevyesti chilillä ja paprikalla maustettuja lohkoperunoita (L,G) Leipä (L) ja levite (G) 
 • Cheesecake (L,G)
 • Vaihtoehtona myös kasvismenu

Risteilyn hinta on 29€ / henkilö. Hintaan kuuluu buffet ja alkumalja. Mukaan mahtuu noin 100 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä! Ilmoitathan mahdollisen erityisruokavalion sekä allergiat, jotta voimme viestiä ne eteenpäin. Lomakkeen lopussa on tiedot risteilylipun maksamisesta Helsingin Akateemisten Naisten tilille. Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.5. Risteilyn toteuttaa Sunlines.

Psst.. sinä rohkea ja luova Hanilainen! Haluaisitko esiintyä risteilyllä (lausua runon, laulaa, soittaa tai muuta)? Ota yhteyttä asiamieheemme Paula Kuusipalo-Määttään joko +358 40 862 1010 tai paula.kuusipalo-maatta@helsinginakateemisetnaiset.fi

Hei yrittäjä! Haluatko näkyvyyttä yrityksellesi? Etsimme parhaillaan sponsoreita risteilylle! Jos haluat jutella mahdollisuuksista, olethan yhteydessä asiamieheemme Paula Kuusipalo-Määttään (yhteystiedot yllä).

Tervetuloa nauttimaan saaristoilmasta kanssamme!