Tapaa vaatesuunnittelija Anna Ruohonen ja kuule hänen työstään kestävän vaatesuunnittelun parissa

Tervetuloa tutustumaan vaatesuunnittelija Anna Ruohoseen, hänen vaatemallistoonsa sekä vastuullisen muodin ideologiaan 4.4 klo 18:00 alkaen!

Vuonna 2017 Kaj Franck muotoilupalkinnon saanut, Pariisissa asuva vaatesuunnittelija Anna Ruohonen on yksi Suomen tunnetuimmista vaatesuunnittelijoista, ja yksi ensimmäisistä kestävän vaateteollisuuden puolestapuhujistamme.Anna Ruohosen vaatteita ei ole tehty yhtä sesonkia varten, vaan hän toivoo niiden kestävän aikaa ja tuottavan iloa kantajalleen pitkään. Ajaton design yhdistettynä korkealuokkaisiin materiaaleihin ja laadukkaaseen valmistukseen on Anna Ruohosen kestävän ja eettisen muodin avainajatus. Vaatteet valmistetaan joko hänen Pariisin ateljeessaan tai Suomessa. Nykyisin kaikki Annan vaatemallistot valmistetaan ennakkotilausten pohjalta, jotta turhaa varastoa eikä ylijäämää synny. Jokaisesta mallista on ainoastaan sovituskappaleet ja värivaihtoehdot varastossa.

Suositut ”Meet the Designer” teemaillat ovat nousseet suosioon niin Helsingissä kuin Pariisissakin.

Jotta pystymme tarjoamaan turvallisen illan kaikille osallistujille, iltaan voi ilmoittautua mukaan kymmenen naista.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä. Lue lisää Annasta ja tutustu hänen vaatemallistoonsa täältä.