Helsingin Akateemisten Naisten valokuvaukset Allas Seapoolilla 28.2. alkaen klo 14:00

Valokuvaamme tämän kuun lopussa viestintäkanaviimme materiaalia, ja toivotammekin jokaisen jäsenemme tervetulleeksi kuvauksiin! Kuvaukset alkavat klo 15:00, mutta valmisteluiden vuoksi toivomme, että osa ehtisi paikalle jo klo 14:00. Jos et ehdi näin aikaisin, olet tervetullut liittymään porukkaan myös myöhemmin.

Kuvausmallina oleminen ei vaadi aiempaa kokemusta – vaan hymyä ja rentoa asennetta! Kuvaukset järjestetään Allas Seapoolilla, Helsingin kauppatorin vieressä. Kuvausryhmä on ohjeistanut meitä tulemaan paikan päälle meikattuina ja tukka siististi laitettuna. Meidän meikkaajamme siistii meikkiä ja hiuksia tarvittaessa. Otathan kuitenkin oman harjan tai kamman mukaan. 

Pukeutumisohjeet: Siistit sisä- ja ulkovaatteet neutraaleissa perussävyissä. Neuraaliin lookiin voi ottaa jonkun värikkään yksityiskohdan, esim. huivin.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä! Kuvausten jälkeen voimme halutessamme mennä syömään yhdessä.