Liity HAN:in juoksujoukkueeseen Naisten Kympille 21.5!

Toukokuun 21. päivä liikumme rennosti Naisten Kympillä yhdessäolosta nauttien! Olemme luoneet Helsingin Akateemisille Naisille oman ryhmän ilmoittautumista varten.

Naisten Kympillä lenkkeillään Töölönlahden rantoja ja puistoja pitkin keväisessä Helsingissä. Voit juosta tai kävellä noin 10 kilometrin mittaisen reitin omaan tahtiin ja hyvällä mielellä. Tapahtumatorilla fiilistellään musiikin, jumpan ja muun monipuolisen ohjelman merkeissä ja pidämme siellä omaa kannustuspistettä. Tervetuloa mukaan fiilistelemään tapahtumaa tukijoukkoihin tai juoksemaan joukkueemme kanssa! Tapahtuma kokoaa vuosittain kaiken ikäiset naiset yhteen.

Osallistumalla Naisten Kympille tuet myös lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaa sekä osallistut keräykseen Sydänliiton hyväksi.

Ohjeet ryhmäilmoittautumiseen:

1. Liity meidän joukkueeseemme mukaan klikkaamalla tästä!

2. Sivun auetessa, valitse sieltä toinen sininen palkki ”Liity ryhmän jäseneksi

3. Anna ryhmän käyttäjätunnus ja salasana:

Käyttäjätunnus: helsinginakateemisetnaiset
salasana: HAN2022

4. Valitse ”Naisten Kymppi”. Osallistumismaksu on 49€ – kunhan ilmoittaudut ennen 31.3.2022. 1.4. alkaen ilmoittautumismaksu on 55€.

5. Täytä tietosi normaalisti. Valitse lähtöryhmäsi oman kuntosi mukaan. Ilmoittautuneita on niin ”Juoksijat”, ”Hölkkääjät” kuin ”Kävelijät” ryhmässä.

6. Kassalla valitse maksutavaksi ”Maksu ryhmäilmoittautumisen kautta” ja anna ryhmän tunnukset uudestaan.

7. Lähetämme laskun sinulle sähköpostiisi – sinun tulee maksaa se viikon sisällä, jotta ilmoittautumisesi tallentuu.

8. Ryhmä kokoontuu lauantaina 21.5. klo 10:00 alkaen Töölönlahdella! Nähdään siellä!