Tule kanssamme elokuvan "Tytöt tytöt tytöt" ennakkonäytökseen Tennispalatsiiin 11.4. klo 18:00 alkaen!

Alli Haapasalon elokuva ”Tytöt tytöt tytöt” on ensimmäinen pitkä suomalaiselokuva, joka on voittanut yleisöpalkinnon Sundance-elokuvafestivaaleilla World Cinema Dramatic -kilpasarjassa Yhdysvalloissa. Ennakkonäytös pidetään 11.4. klo 18:00 alkaen Finnkino Tennispalatsissa, Salomonkatu 15. Ennakkonäytöksen yhteydessä on lisäksi SOFAn keikka. SOFA on helsinkiläinen rap-duo, joka on perustettu vuonna 2013. Yhtyeen muodostavat MC:t SonSon (Sonja Kuittinen) ja FanFan (Fanni Noroila).

”Kolme tyttöä, kolme perjantaita! Mimmi ja Rönkkö ovat parhaat ystävät, toistensa tukena niin hyvässä kuin pahassa. Elämän suunta ei ole aina selvillä, mutta maailma on avoin.

Emma on kansainvälisille areenoille tähtäävä taitoluistelija, jolle suunta on täysin selvä, ja se on ylöspäin. Kun kaikki kolme tyttöä kohtaavat samoissa bileissä, seuraa yllättäviä tapahtumia – eikä mikään ole niin kuin ennen. Tästä alkaa ajanjakso, jona tunteet ovat suurempia kuin elämä itse, kaikki hetket ovat täynnä energiaa, ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus.”

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake täältä! Voit ottaa myös läheisesi mukaan! Lomakkeen lopussa on tiedot elokuvalipun maksamisesta Helsingin Akateemisten Naisten tilille. Liput ostetaan näytökseen su 27.3. mennessä lippunsa etukäteen maksaneille jäsenille. Peruslipun hinta on 16,50 € ja eläkeläislipun hinta on 13,20 €.

Lisätiedot: asiamies Paula Kuusipalo-Määttä, puh. 0408621010