Vierailu ARS22 – Eläviä kohtaamisia -suurnäyttelyyn Kiasmaan toukokuun alussa

ARS22 – Eläviä kohtaamisia esittelee tämän hetken kiinnostavimpia nykytaiteilijoita ja teoksia. Suurnäyttelyssä on mukana teoksia 55 taiteilijalta tai taiteilijaryhmältä yli 20 eri maasta. Lähdemme 4.5. klo 17.30 tarkastelemaan aikamme suuria kysymyksiä ja tarinoita Kiasmaan, jossa suurnäyttely tuo yhteen kansainvälisen nykytaiteen ja ihmiset, sekä antaa tilan yhteisille kokemuksille, elämyksille ja yhteisöllisyydelle.

Vuonna 1961 alkanut ARS-näyttelysarja on perinteisesti käsitellyt oman aikansa polttavimpia kysymyksiä. Eläviä kohtaamisia on ensimmäinen ARS-näyttely, johon sisältyy teoksia sarjan aikaisemmista näyttelyistä. Kymmenes ARS-näyttely on moniääninen kokonaisuus eri sukupolvia, sukupuolia, maantieteellisiä sijainteja, kertomusperinteitä, kulttuureja ja niiden kohtaamisia taiteilijoiden kuljettamien tarinoiden ja esitysten myötä. ARS22 antaa mahdollisuuden kyseenalaistaa nykyrakenteita ja samalla kuvitella vaihtoehtoisia tulevaisuuksia.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.4. klikkaamalla tästä! Lipun hinta on 18€, ja se maksetaan sisään tullessa. Narikka ja säilytyslokeroet ovat maksuttomia.