Naiskuoro Helmen tunnelmallinen, perinteinen joulukonsertti

Lumi kuorruttaa puut ja kivet, kaikkialla on hiljaista.Vain tuuli tuivertaa, liikuttaa lumen kirkkaita tähtiä ja heiluttaa lehdettömiä oksia.
Helmen joulu on perinteinen tunnelmallinen joulukonsertti kauniissa rauhallisessa ympäristössä. Konsertti, jolla pääsee hyvin virittymään joulun tunnelmaan ja aloittamaan joulun vieton.
Konsertin johtaa Emmi Saulamaa.

Helsingin Akateemiset Naiset ry:n perinteinen joulukonsertti on tällä kertaa Naiskuoro Helmen joulukonsertti, joka järjestetään Lauantaina 17.12.2022 klo 17 Saksalaisessa kirkossa, Bernhardintie 4, Helsinki.
Tule itse ja ota ystäväsikin mukaan – tilaisuus on kaikille avoin. Liput maksavat jäsenille 15 € ja muille 20 €. Konsertin jälkeen on mahdollisuus jäädä yhteiselle glögille ravintola Cock:iiin.

Varmista paikkasi ilmoittautumalla ja maksamalla lippu viimeistään perjantaina 2.12. Helsingin Akateemiset Naiset ry:n tilille: FI64 2001 1800 1403 97. Viitteeksi osallistujan nimi.

Lisätietoja: Asiamies Paula Kuusipalo-Määttä, 0408621010 tai sähköpostilla: helsinginakateemisetnaiset@gmail.com.

Mikä on Naiskuoro Helmi?

Naiskuoro Helmi on reipas ja nauravainen, noin kolmekymmentä naista yhdistävä kuoro. Helmeä kuunnellessa saat nähdä ja kuulla laulamisen iloa ja riemua, joka välittyy katsomoon saakka. Naiskuoro Helmen taiteellinen johtaja on Emmi Saulamaa. Lisätietoja: facebook.com/naiskuorohelmi