HANin kesäretki Tarttoon onnistui mainiosti!

Osallistujilta saadun palautteen perusteella kaupunki, historia ja yliopisto puutarhoineen sekä tapaaminen Viron akateemisten naisten liiton toimijoiden kanssa, saivat ihastumaan ja toivomaan pikaista uutta vierailua Tarttoon.

Osallistujien kommentteja:
”Kiitos, oli upea matka ja hyvä matkaseura!”
”Uutta mahdollisuutta vierailuun odotan kovasti!”

”Hieno matka, lisää tällaista!”

Lauantain 10.6. ohjelma oli täysipainoinen alkaen tutustumalla opastetulla kierroksella Tarton historiallisen yliopiston toimintaan ennen ja nyt ”The University of Our Lives“. Tätä seurasi opastettu kierros yliopiston mäellä ”Toomemägi – from the medieval centre of power to the heart of the university campus“. Iltapäivällä retkeläiset tapasivat sisarjärjestön (The Union of Estonian Academic Women) edustajia iltapäivän kahvi- ja teetuokiossa. Tämän jälkeen retkeläiset kulkivat sisarjärjestön oppaan opastuksella yliopiston puutarhassa ja vanhassa kaupungissa (Supilinn).

Matkalle osallistui yhdeksän akateemista naista. Iloksemme mukana oli Helsingin yhdistyksen jäsenten lisäksi ystäviä Kajaanista ja Lahdesta. Hyvässä yhteistyössä Viron akateemisten naisten liiton kanssa valmisteltu ohjelma toteutui sovitusti.  Kiitos Mai Maser, kaikki oppaat ja osallistujat, odotamme seuraavaa kohtaamista!

Mai Maserin terveiset:
Dear friends,Thank you for coming here, to Tartu! Very important is to have friends all over the world, but You are the nearest ones. I hope, we will find a good ideas for our next meeting, is this the conference or just small group meeting! Lot of our academic women are senior members, who are experienced in different areas, have a lot of publications and life experiences to share! We are waiting for our next meeting in the nearest future!”

Lisätietoa Viron akateemisten naisten liiton toiminnasta https://ean.ee/