Tervetuloa Auroras-verkoston ja Helsingin Akateemisten Naisten järjestämään Erätauko-keskusteluun

Mitä: Erätauko-keskustelu osaamisen huomaamisesta
Missä: Suomen Akateemisten Naisten Liitto, Fredrikinkatu 33 A 402 (4.krs), 00120 Helsinki
Milloin:
 keskiviikko 4.10. klo 18-20

Tervetuloa Auroras-verkoston ja Helsingin Akateemisten Naisten järjestämään Erätauko-keskusteluun osaamisen huomaamisesta! Järjestämme Erätauko-keskustelun osana valtakunnallista Osaaminen näkyviin -viikkoa. Keskusteluilta on samalla Auroras-verkoston ryhmien yhteinen tapaaminen.

Tapaamisessa pääset tutustumaan muiden Auroras-ryhmien aktoreihin ja mentoreihin sekä Helsingin akateemisten naisten jäseniin. Tapaamisessa keskustelemme osaamisesta Erätauko-menetelmällä. Tarjolla on myös pientä iltapalaa.

Erätauko on keskustelumenetelmä, joka on tasavertainen ja luottamuksellinen tapa keskustella. Keskustelemme pienemmissä ryhmissä helpolla suomen kielellä. Apukielenä voi käyttää myös englantia. Voit tutustua Erätauko-menetelmään etukäteen täällä: www.eratauko.fi.

Keskustelun tavoite on huomata omaa osaamista. Se voi olla tietoja, taitoja, vahvuuksia, asenteita ja muita asioita, joissa on hyvä. Keskustelussa voit tarkastella omaa osaamista monipuolisesti ja pohtia, mikä auttaa huomaamaan omia taitoja ja vahvuuksia jatkossakin.

Tilaisuus on avoin kaikille Auroras-verkoston aktoreille ja mentoreille, Helsingin Akateemiset Naiset ry:n jäsenille sekä yhteistyökumppaneillemme. Kirjoitamme keskustelujen pohjalta blogin Suomen Akateemisten Naisten Liiton ja Auroras-verkoston nettisivuille.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan viimeistään pe 29.9. tämän linkin kautta:

https://forms.gle/BwEy6Bs6P3Biv9r26

Varaa paikkasi pian – mukaan mahtuu 24 osallistujaa!

Jos sinulla on kysyttävää keskusteluista, otathan yhteyttä:

hanna-leena.saavalainen@auroras.fi / 050 4329811
jenni.labarthe@auroras.fi / 050 3243189

Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan!