Hurmaavat Eiran Huvilat ja traagiset rakkaustarinat

Järjestämme opastetun kävelyretken keväiseen Eiraan.

Tutustumme Eiran hurmaaviin puutarhojen ympäröimiin huviloihin ja vähän Ullanlinnaankin. Kuulemme Ullanlinnan ja Eiran historiasta, kiehtovia, traagisiakin rakkaustarinoita entisistä asukkaista, maamme rakastetuista taiteilijoista, kirjailijoista, runoilijoista, jotka täällä ovat asuneet.

Eira on ollut myös tapahtumapaikkana monille kirjoille ja elokuville, esim Kjell Vestön Rikinkeltainen taivas kirjan Rabellin perheen talo sijaitsi täällä ja myös Komisario Palmu elokuva on filmattu täällä.

Retken kesto noin 1h 30min

Tapaamme Eiran puistossa (Tehtaankadun ja Laivurinkadun kulmassa)

29.5.2024 klo 17.30 Lippakioskin takana.

Säävaraus.

Ilmoittaudu pe 24.5. mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesK4ei1EDpb9YGzobBbIgBE7h_vF9UTeRAjR5VCqGBBmYwMA/viewform?usp=sf_link