LUKUPIIRI ALKAA

Helsingin Akateemisten Naisten lukupiiri käynnistyy! Jäsenet ovat toivoneet lukupiiriä ja aloitamme toiminnan tutustumalla 1840-luvulla kirjoitettuun brittiklassikkoon. Anne Bronten The Tenant of Wildfell Hall (Wildfell Hallin asukas) ilmestyi vuonna 1847 ja oli aikaansa edellä kuvatessaan avioliiton hajoamista ja naisen oikeutta päättää itse omasta ja lastensa tulevaisuudesta. Teos on yksi ensimmäisiä feministisiä romaaneja. 

Kokoonnumme Hietalahdenrantaan keskustelemaan teoksesta sunnuntaina 1.9.2024 klo 17 afternoon tean merkeissä. Mukaan mahtuu 15 innokkainta! Antoisaa lukukesää kaikille Helsingin Akateemisten Naisten jäsenille ja nähdään syyskuussa🌞❤️!

Aika: su 1.9. klo 17-

Paikka: Kamppi, Hietalahdenranta

Osallistujille lähetetään tarkempi osoite.

Lukupiiri kokoontuu neljä kertaa vuodessa: kaksi syyskaudella ja kaksi kevätkaudella. Seuraava ajankohta ja paikka päätetään tapaamisessa.

Omavastuuhinta: 5 euroa/jäsen. Lukupiiri on ensisijassa jäsenille. Hinta sisältää pienen brittityylisen afternoon tea -tarjoilun. Jäsenet maksavat omavastuun heti ilmoittautumisen yhteydessä HAN ry:n tilille: FI64 2001 1800 1403 97. Maksuun viitteeksi: Lukupiiri.

Peruutusehdot: Jos osallistuminen peruuntuu ilmoittautujasta johtuvasta syystä 30.8.2024 jälkeen, omavastuuta ei palauteta, ellei tapahtumaan ole toista henkilöä jonossa. Jos tapahtuma peruuntuu järjestäjästä johtuvasta syystä, omavastuu palautetaan.   

Ilmoittaudu lukupiiriin 30.8. mennessä tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/…