RETKI SOILE YLI-MÄYRYN TAIDELINNAAN ORIMATTILAAN

Soile Yli-Mäyry, kuvataiteilija, valtiotieteiden tohtori Helsingin yliopistosta, on toiminut taiteilijana yli 40 vuotta. Hän käyttää työskentelyssään palettiveistä. Hän käyttää väriä kolmella eri tavalla: ohuena kerroksena, paksuina viiltoina ja raaputtamalla maalattuja pintoja, jolloin teos saa kolmiulotteisen vaikutelman. Pääteemana Yli-Mäyryn maalauksissa on ihmisyys ja ihmisen vieraantuminen luonnosta urbaanissa maailmassa. Stuttgartin taideakatemian opintojen (1972-75) jälkeen hänellä on ollut 30:ssä maassa yli 300 yksityisnäyttelyä Japanissa, Kiinassa, Intiassa, Latinalaisessa Amerikassa, Yhdysvalloissa ja monissa Euroopan maissa.

Taidelinnassa on esillä taiteilija Soile Yli-Mäyryn töitä Stuttgartin Taideakatemian muotokuva-lopputyöstä tähän päivään. Taidelinnassa on esillä myös laaja lasiveistos- ja lasitoteeminäyttely. Veistokset taiteilija muotoilee Venetsian Muranossa.

Lisää Soilesta ja hänen taiteestaan voit lukea täältä: https://www.soileyli-mayry.com…

Retkiohjelma 

Lähtö: Lauantaina 28.9. klo 10.00 

Lähtöpaikka: Mikonkadun turistipysäkki., Rautatientorin reunassa ”Fennian” kohdalla

Paluu: Lähtöpaikkaan Helsingissä noin klo 15.45 – 16.00. Osallistujille lähetetään tarkempi retkiohjelma.

Omavastuuhinta: 35 euroa/jäsen. Tämä retki on ensisijassa jäsenille. Ei jäsenet voivat ilmoittautua jonoon. Hinta sisältää bussikuljetuksen, taukokahvituksen, taiteilijatapaamisen, opastetun kierroksen Taidelinnassa ja buffetlounaan. Jäsenet maksavat omavastuun heti ilmoittautumisen yhteydessä HAN ry:n tilille: FI64 2001 1800 1403 97. Maksuun viitteeksi: Taidelinna. Ei jäsenille omavastuu on 50 euroa ja se maksetaan vasta, jos saa viestin retkelle mukaan pääsystä.

Ilmoittautumisaika: ilmoittautuminen 9.9. mennessä tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/…

Peruutusehdot: Jos osallistuminen peruuntuu ilmoittautujasta johtuvasta syystä 9.9.2024 jälkeen, omavastuuta ei palauteta ellei retkelle ole toista henkilöä jonossa. Jos retki peruuntuu retken järjestäjästä johtuvasta syystä, omavastuu palautetaan.   
Retki toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Maksimi osallistujamäärä on 18.  Lisätiedot: helsinginakateemisetnaiset@gmail.com.